Happy Easter!

Sloffenbodem

De zomertijd is begonnen, het wordt weer warmer en de bloemen beginnen te bloeien. Het is weer lente, wat ook betekent dat Eerste en Tweede Paasdag weer gevierd kunnen worden. Net als alle andere feestdagen zal het anders zijn dan ‘normaal’, maar dat weerhoudt ons er niet van om lekker te genieten!

Wie zoet is krijgt lekkers

Kookwinkel de Gruijter Koken, Bakken en Feest in Sliedrecht,

Sinterklaas is weer in het land en Pakjesavond komt steeds dichterbij… Bij een heerlijk avondje hoort natuurlijk ook veel lekkers en daarom staat deze blogpost in het teken van Sinterklaas baksels. Lekkere speculaaspoppen, zelfgemaakte kruidnoten en originele chocoladeletters mogen niet ontbreken bij zo’n avond gezelligheid!

It’s Spooky Season: bakken maar!

Halloween Treats

Halloween is dit jaar, net als alles eigenlijk, wat anders dan normaal. De griezelige feestjes gaan dan misschien niet door, maar dan heb je des te meer tijd om lekker te bakken! En nog beter: je hoeft je baksels niet met iedereen te delen en kan lekker alles voor jezelf houden!

Recept: Red Velvet Cake Bowl

Yes! De eerste blogpost over een recept is een feit! Ik ga je in deze post over een heerlijk opkomend taartje/ toetje vertellen, namelijk de Red Velvet Cake Bowl. De cake bowl staat aan het begin van haar carrière en volgt de poké bowls, smoothie bowls en alle andere lekkere gerechtjes in een kom op. […]

Help! Welke bakvorm moet ik nemen?

Nordic Ware bakvormen

Sinds ik in de kookwinkel werk, ben ik erachter gekomen dat er veel verschillende bakvormen zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat het best overweldigend kan zijn, want welk materiaal is ideaal voor jouw baksel? In deze blogpost ga ik je vertellen welke bakvormen onmisbaar zijn in je keuken en wat de voor- en nadelen […]